audit assignments how to write a high school application drama writing custom keyboard driver grammar help for persuasive essays typewriter paper roller
Продукти - Играчка за къпане - Вълшебната карета на Пипа

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Играчка за къпане - Вълшебната карета на Пипа - Продукти

Безплатна доставка за стоки над 100 лева.

 

Описание

Присъединете се към принцеса Пипа в луксозната й карета от Уау Тойс, докато се приготвя за голямата си вечер на бала. Отворете каретата на Пипа и ще видите красивата й съблекалня. Там тя ще се приготви за голямата вечер. Сложете фигурката на Пипа срещу магическото й огледало, на предназначеното за нея място. Завъртете Пипа за да може да се огледа в огледалото и да покаже прекрасната си вечерна рокля. Отваряйки каретата, покрива й ще стане като ново пространство за игра с двете фигурки. А какво ще направите там, зависи от вас. Както и ще видите зад коня, пред каретата има поставена жаба. Дали Пипа ще целуне жабата за да се превърне в принц, зависи от вашето въображение деца. Когато Пипа е готова, прикрепете коня към каретата и го бутайте за да чуете реалистичния звук. Бутнете кончето, за да чуете реалистичния звук, който издава и да задвижи каретата. Използвайте фигурката на Пипа като ключ за завъртане на магическото огледало.Отварящ се покрив на каретата. Сменяеми фигурки на принцеса и фея, както и прикачен кон към каретата.

Допълнителна информация:

В комплекта са включени – 1 брой вълшебна карета, 1 брой конче, 2 фигурки (принцеса и фея)

Размери на опаковката: дължина – 320 мм, височина – 185 мм, ширина – 125 мм

Играчката е предназначена за деца между година и половина и пет годишна възраст

Играчката окуражава нарастването на фините моторни умения при децата.

Играчката подпомага стимулирането на креативност у децата за различни ролеви игри, както и тяхното въображение.

Играчката „Вълшебната карета на Пипа“, освен че има интерактивни функции, работи изцяло без батерии

Всички играчки на английската фирма Уау Тойс са направени лесни за почистване, с възможност да се използва миялна машина и това по никакъв начин да не навреди на частите на играчката.

„Вълшебната карета на Пипа“, освен че е изключително интересна и забавна играчка, е и правилен избор за децата, защото в себе си не съдържа токсични бои, Бисфенол А (BPA), ПВЦ и малки частици, лесни за поглъщане.

Подробности за продукта

  • : 591
  • Код на продукта: 10240
  • Наличност: 10
  • 0 Product(s) Sold
    • 53.90лв.

    Тагове: вълшебната, карета, пипа, , играчка, за, момиченца, продукти Вълшебната, Пипа, Детски, играчки Други, занимателни, спортни Играчка, къпане