Тротинетка за трикове Globber GS 540 - жълта

  • Код на продукта: 622-107-3
  • Производител: Globber
  • Наличност: В наличност
  • 239.90 лв.

Кратко описание:

Тротинетка за трикове и скачане Globber в комбинация от жълт и черен цвят.Основни характеристики на жълтата тротинетка за трикове и скачане Globber GS 540ПлатформаПлоска платформа от анодиран алуминий 6063 T5 с ъгъл от 83°. Тя е с три канала и две подсилващи релси, които осигуряват повече стабилност..

Тротинетка за трикове и скачане Globber в комбинация от жълт и черен цвят.

Основни характеристики на жълтата тротинетка за трикове и скачане Globber GS 540

Платформа

Плоска платформа от анодиран алуминий 6063 T5 с ъгъл от 83°. Тя е с три канала и две подсилващи релси, които осигуряват повече стабилност, и с размери: 110 x 480 мм. Ергономична е и това улеснява хващането на платформата при скок.

Колела

Колелата на тази тротинетка за трикове и скачане Globber GS 540 са с диаметър 100 мм. Направени са от висококачествен полиуретан (PU) 88A, монтирани на лагери 680ZZ ABEC 7 CHROME, гарантиращи по-дълъг живот на каране. Колелата са изградени с 10 спици от анодиран алуминий, а размерът им осигурява стабилност и по-висока скорост при каране. Предното колело е с подсилена стоманена вилка.

Кормило

Кормилото е от моноблок от стомана – това го прави по-тежко, но и по-здраво от алуминиевото. Размерите му са: Ø: 31.8 мм, височина: 580 мм, дължина: 500 мм. Има дълги TPR (термопластичен еластомер) ръкохватки – 125 мм, които не позволяват хлъзгане на ръцете при каране.

Спирачка

Задна карбонова спирачка – FLEX. Концепцията FLEX осигурява възвръщане на първоначалната форма на спирачката след всеки натиск, като основната разлика спрямо спирачка с пружина е, че спирачката FLEX ограничава вибрациите и самата гума на колелата се износва по-бавно.

Пегове

В комплекта на тротинетка за трикове и скачане Globber са включени и 2 бр. пегове, осигуряващи стабилност върху рампата и лекота при усвояване на този вид движения.

Тегло

Жълтата тротинетка за трикове и скачане Globber е с тегло от 3.74 кг.

Подходяща за възраст

8+ години.

Оценка…ПерфектноДобреСредноНелошоМного лошо 

Брой колела 2
Височина на ездача 125см до 190см
Възраст 8-11 години, 12-15 години
Максимално тегло на ездача 100кг
Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
Помага за Забавление
Регулируема НЕ
Светещи колела НЕ
Сгъваема НЕ
Серия GS
Цвят Жълт

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha