writing a business report paper mba dissertation pdf how to do a good research paper business plan financial plan english with creative writing
Изчерпана наличност Продукти - Тротинетка - триколка EVO 4 в 1 Light за деца със светещи колела - Синя

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Тротинетка - триколка EVO 4 в 1 Light за деца със светещи колела - Синя - Продукти

Безплатна доставка за стоки над 100 лева.

 

Описание

Globber тротинетка – 4 в 1, предназначена за най-малките деца. Тротинетката успява да съчетае в себе си 3 основни превозни средства за деца от 12 месеца до 6 години, а именно – балансиращо колело, триколка с родителски контрол и тротинетка.

Детската тротинетка на Globber е спечелила отличие за 2016 година за своя иновативен дизайн, лекота на използване и висококачествено оборудване. Предните колела на тротинетката са светещи.

Тротинетката като триколка с родителски контрол за деца от 1 година

Благодарение на седалката, която се монтира допълнително, тротинетката се превръща в идеално средство за разходки за деца над 12 месеца. Телескопичната дръжка лесно се поставя в задната част на седалката, за да се осигури родителски контрол.

Тротинетката като балансиращо колело

Премахнете телескопичната част и оставете детето да преоткрие света със своето балансиращо колело.

Тротинетка за деца над 3 години

След две годишна възраст махнете седалката, поставете телескопичната дръжка в предната част на тротинетката и се насладете на първите опити на детето да се приплъзва с нея, с помощта на Т-образното кормило, което е направено от устойчив материал и не позволява хлъзгане на ръцете.

  • : 1011
  • Код на продукта: 452-100
  • Наличност: Изчерпана наличност
0 Product(s) Sold
  • 145.90лв.

Тагове: тротинетка, триколка, за, деца, със, светещи, колела, продукти Тротинетка, evo, light, Синя, Тротинетки, globber