Сгъваема тротинетка със светещи колела Globber Junior Fantasy Lights, ментово зелена

  • Код на продукта: 433-206
  • Производител: Globber
  • Наличност: В наличност
  • 169.90 лв.

Кратко описание:

Тротинетка Globber Fantasy Lights  със светещи е подходяща за деца на възраст от 2 до 6 години.Основни характеристики на ментовата сгъваема тротинетка Globber Fantasy Lights със светещи колелаТелескопична дръжкаПозволява регулируемост на 3 нива с алуминиево Т-образно кормило, удобни и издръжливи TPR..

Тротинетка Globber Fantasy Lights  със светещи е подходяща за деца на възраст от 2 до 6 години.

Основни характеристики на ментовата сгъваема тротинетка Globber Fantasy Lights със светещи колела

Телескопична дръжка

Позволява регулируемост на 3 нива с алуминиево Т-образно кормило, удобни и издръжливи TPR ергономични дръжки от устойчив цветен материал, който не позволява хлъзгане на ръцете и съответно гарантира по-добър захват.

Платформа

Свръхниска метална подсилена структура с широка, противоплъзгаща, двуцветно комбинирана платформа, поддържаща до 50 кг и осигуряваща допълнителна защита от падане.

Колела

Две предни 121-милиметрови колела и едно задно 80-милиметрово колело, направени от висококачествен и високоустойчив полиуретан (PU) и монтирани на търкалящи се лагери ABEC 5. Движението с тях е напълно безшумно и плавно, като предните две колела са с LED светлини, които светят при движение в червено, зелено и синьо и за тях не се изискват батерии.

Спирачка

Дълга и обхващаща цялото задно колело спирачка, чието предназначение е да спомага за по-доброто спиране. В същото време предпазва самото колело, играейки ролята и на калник.

Сгъваема система

Тротинетките са сгъваеми и използват патентована система за сгъване на Globber, която чрез един бутон за прибиране на кормилото ги превръща в лесни за пренасяне и компактни за съхранение.

Система за заключване на кормилото

Бутон за заключване на кормилното управление, който фиксира кормилната система на двете предни колела, за да се движат само напред и назад.

Оценка…ПерфектноДобреСредноНелошоМного лошо 

Брой колела 3
Вид на продукта Тротинетка
Възраст 1-2 години, 3-4 години, 5-7 години
Подходящи за подарък на Момичета, Момчета
Предимства Сгъваема, Широка платформа, Светеши колела
Регулируема ДА
Светещи колела ДА
Сгъваема ДА
Серия Junior
Цвят Зелен

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha