Общи условия

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Заплащането на стоките става чрез наложен платеж.

Заплащате сумата на поръчката на куриера при получаване на стоката, плюс цената на доставката. При поръчка над 50 лв. доставката е безплатна.

ДОСТАВКА

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА НЕ Е ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА НА ПРОДУКТА.

Доставките се извършват до 3 работни дни с куриер, в зависимост от избрана от Вас опция - до офис на куриерската фирма или до посочен от Вас адрес.

Цената на доставка до адрес или до офис е според килограмите на пратката, от избрана от вас куриерска фирма. Ако желаете бихте могли да използвате услугите на куриерска фирма „Еконт”. До поискване от офисите на куриерска фирма "Еконт" в цялата страна до 3 работни дни - за сметка на клиента, при поръчка над 100лв. доставката е безплатна. До адрес на клиент с куриерска фирма "Еконт" в цялата страна до 3 работни дни - за сметка на клиента. Офисите на фирма Еконт може да видите на този линк: https://www.econt.com/find-office Повече информация за доставката може да получите при потвърждаване на поръчката или на посочените телефони за контакти.

СРОК НА ДОСТАВКА:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че не разполагаме с всички поръчани продукти на склад, срокът е по-дълъг и той ще бъде уточнен допълнително при потвърждаването на поръчката Ви.

УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

Всеки посетител/потребител на сайта има право да зарежда и разглежда неговото съдържание само за лична употреба с нетърговска цел. Използването на публикуваните в този сайт материали в други сайтове е забранено. Със своята регистрация в bebcho.net потребителят приема и се съгласява с общите условия за ползване на сайта. Във връзка с това той се съгласява да предостави свои лични данни като Имена, Адрес, Телефон и др. Те могат да бъдат използвани с цел отговор на запитване, изпращане на поръчка, уведомяване по имейл за нови продукти, промоционални игри и др. С регистрацията си потребителят доброволно се съгласява да използваме неговите лични данни и запазването им в нашата база данни.

Bebcho.net не предоставя Вашите лични данни на трети лица освен в случаите когато това се изисква от компетентините органи.

ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ

Всяка стока закупена от bebcho.net може да бъде върната или заменена в 14 дневен срок от датата на закупуване.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Съгласно чл.55 от ЗЗП, всеки потребител има право, да се откаже от закупена стока в 14 дневен срок, считано от датата на получаване на стоката. Необходимо е да се свържете с нас, за да уточним начина на връщане на стоката, адрес за изпращане и начина за връщане на сумата, заплатена от Вас. Стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е използвана от Вас или друго лице и да е в изряден търговски вид и запазена касова бележка. Транспортните разходи за връщане на стока се покриват от купувача.

РЕКЛАМАЦИЯ НА СТОКА

Съгласно чл. 123 от ЗЗП, всеки клиент има право да предяви рекламация на стоката. На рекламация подлежат дефектни стоки или стоки с констатирани липси.

Транспортните разходи за връщане на стоки в рекламация се покриват от нас.

За повече информация и въпроси e-mail: office@bebcho.net или на тел. 0879 23 11 33