dissertation in educational technology business plan for catering services pay it forward thesis service and sacrifice essay domyhomework domyhomework ims learning design and master thesis
Продукти - Играчка Камионче за боклук на Фред

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Играчка Камионче за боклук на Фред - Продукти

Безплатна доставка за стоки над 100 лева.

 

Описание

С интерактивната играчка „Камиончето за боклук на Фред“ ще покажете на малчуганите как се рециклира боклука.  Фред и неговата помощница обикалят града по цял ден за да съберат боклука и да го рециклират. Шареното камионче разполага с три контейнера за сортиране на боклука – стъкло, пластмаса и градински отпадъци. Оставете малчуганите да сортират боклука по контейнерите в предната и задната част на камиончето. Като издърпате лостовете на камиончето, ще изпратите контейнерите за рециклиране в  „трошачката“ за да се сортира боклука. След това раздробяващия се трошач ще започне да се върти. Натиснете Фред за да се запъти към следващата си спирка, където отново ще събере боклука. Камиончето разполага със странична врата, която се отваря, за да може да се изпразни. Отваряйки вратата, контейнерите ще изпаднат и ще можете да ги  наредите отново по местата си, за да започне отново събирането на боклука. Така и ще започне новия ден за забавното рециклиране на боклука с Камиончето на Фред.

Описание:

Детска играчка камионче за боклук, която има реалистични звуци на двигателя, както и преден и заден сортировач за боклук, които се сгъват.

Камиончето разполага с въртяща се трошачка за отпадъци, както и отваряща се врата, която изхвърля контейнерите за боклук.

Камиончето има две фигурки, които може да се сменят и тематични контейнери за рециклиране.

Допълнителна информация:

- Играчката е подходяща за деца между година и половина и пет годишна възраст

- Комплекта включва  - един брой  камион за рециклиране, две фигурки (Фред и неговата помощница) и три контейнера за боклук (стъкло, пластмаса и градински отпадъци).

- Използването на играчката „Камиончето за боклук на Фред“ насърчава развитието на фините моторни умения у децата, а именно – движения с китката, ръката и пръстчетата.

- Играчката е лесна за почистване, също така позволява да бъде измита дори и в съдомиялна машина, без това да навреди на частите й

- Всички играчки на английската компания Wow Toys са с интерактивни функции и не са необходими батерии за работата им

- Играчката „Камиончето за боклук на Фред“ стимулира въображението на децата ви и креативност към ролеви игри

- Продуктите на Wow Toys  не съдържат ПВЦ, токсични бои, Бисфенол А (BPA) и малки и дребни частици, което ги прави подходящи и за малки деца на възраст над година и половина.

Подробности за продукта

Материал на играчките
Пластмаса
Подходящи за възраст
2+ години, 3+ години, 4+ години, 5+ години, 1+ години
Подходящи за подарък на
момче
Марка
WOW
  • : 533
  • Код на продукта: 01018Z
  • Наличност: В наличност
1 Product(s) Sold
  • 79.90лв.

Тагове: играчка, камионче, за, боклук, на, фред, продукти Играчка, Камионче, Фред, Детски, камиончета, коли