creative writing define ways of helping the disabled essay typewriter paper stand how to make a real estate business plan
Продукти - Детско камионче проходилка за яздене

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Детско камионче проходилка за яздене - Продукти

Безплатна доставка за стоки над 100 лева.

 

Описание

С това камионче-проходилка, Вашето бебе може спокойно да направи първите си крачки. Предназначен е за деца над 12 месеца, като изцяло е проектиран от френски екипи за да бъде много ергономично и маневрено.

Първоначално камиончето помага на детето да се изправи, благодарение на облегалката и нейната функция да служи като дръжка при прохождане. Като следваща стъпка, детето може да развива баланса си и да се научи да управлява, благодарение на маневрените колела и на волана.

За по-голяма безопасност камиончето е оборудвано с преден и заден стопер, за да не може да се обръща. Лекото му тегло позволява по-добрата игра с камиончето от малките деца.

Под седалката се намира отделение за съхранение на играчки. Има и много цветни и забавни стикери, които детето може да постави само. С динамичната си форма и  удобна седалка, камиончето-проходилка предлага на децата безопасно и забавно возене.

Характеристики:
Подходящо за деца над 12 месеца.
  • : 79
  • Код на продукта: OFUN23-M
  • Наличност: 10
0 Product(s) Sold
  • 39.90лв.

Тагове: Детско, камионче, проходилка, за, яздене, Дървени, балансиращи, колела, проходилки