Панорамен пъзел Gibsons от 636 части – За краля и родината, Никълъс Трудиън

  • Код на продукта: TYPZ0003599
  • Производител: Gibsons
  • Наличност: В наличност
  • 20.39 лв.

Кратко описание:

Картината „За краля и родината“ на Никълъс Трудиън е създадена за мемориала, посветен на „Битката за Британия“. Върху нея са изобразени военен самолет и част военен лагер. Платното е превърнато в панорамен пъзел от 636 части, с размери на подредената картина 68 x 32 сантиметра. Никълъс Трудиън (Nico..

Картината „За краля и родината“ на Никълъс Трудиън е създадена за мемориала, посветен на „Битката за Британия“. Върху нея са изобразени военен самолет и част военен лагер. Платното е превърнато в панорамен пъзел от 636 части, с размери на подредената картина 68 x 32 сантиметра.

Никълъс Трудиън (Nicolas Trudgian)
Художник-пейзажист, който е толкова предан на времето и традициите, че рисува съвършено всеки детайл от своите авиационни картини, с които пресъздава най-големите “летящи” легенди от първата половина на XX в. Роден през 1959 г. в Плимут, Англия, Никълъс започва да рисува в края на 80-те години и днес е утвърден като един от най-продаваните авио художници. Негови принтове са класирани като едни от най-популярните в света. Във всяка една от неговите картини има толкова детайли, по които взимат становище дори инженери. Никълъс Трудиън преминава само три години формално обучение по изобразително изкуство, но през тях той толкова силно впечатлява своите учители, че те го канят да се присъедини към преподавателския им екип. Така младият художник стартира кариерата си като преподава рисуване. Но репутацията му расте и постепенно хонорарите и поръчките му от големи авто- и авиокомпании стават наистина сериозни. Именно тогава Никълъс се присъединява към авторите на Военната галерия, а творбите му се появяват на принтове и се разпространяват в чужбина, като няма да е пресилено, ако кажем, че е популярен на ценителите по целия свят.

Брой части 636
Размер 69 x 32 cm

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha