Панорамен пъзел Gibsons от 636 части - Спътници от провинцията, Антъни Форстър

  • Код на продукта: TYPZ0001981
  • Производител: Gibsons
  • Наличност: В наличност
  • 19.99 лв.

Кратко описание:

Пренесете се в провинцията, подреждайки панорамния пъзел от Gibsons. Треанспортирането на пълните галони с мляко от пункта за доене на крави до сградата на фермата не е лесна работа, но няма време за губене, защото всяка секунда е ценна! Пъзелът се състои от 636 части, а размерите му в подреден вид ..

Пренесете се в провинцията, подреждайки панорамния пъзел от Gibsons. Треанспортирането на пълните галони с мляко от пункта за доене на крави до сградата на фермата не е лесна работа, но няма време за губене, защото всяка секунда е ценна! Пъзелът се състои от 636 части, а размерите му в подреден вид са 68 x 32 сантиметра.
Антъни Форстър (Anthony Forster) Той тръгва от Смолторн, Северен Стафордшир, като преминава през няколко арт училища, чиракуване, грънчарство, техническо рисуване и – успех на голям художник – Антъни Форстър. Роден през 1941 г., той завършва арт школата “Портландска къща”. Следва колеж по изкуствата Бърслем, като след него става художник на керамика в престижния “Royal Doulton”. Там гигантските мащаби на керамичната индустрия са усетени от първа ръка от Антъни и това продължава 7 години. После идва времето на техническите илюстрации в GEC в Стафордшир, като по същото време художника открива истинската си любов – Джил, с която сключват брак. За съжаление, успоредно с творческите успехи, след няколко години, когато децата им са едва на 4 и 2 години, Джил заболява тежко. Антъни е принуден да намери работа, която да е много близо до дома. Така става чертожник (1973-1977 г.). Следват няколко много тежки години, когато художника трябва да е у дома, за да се грижи изцяло за семейството си. На следващата година след смъртта на съпругата си – 1984 г., той прави първата си самостоятелна изложба, посветена на любимата му. Следващият му творчески фокус е върху живота в градовете от Северен Стафордшир, като в творбите си разкрива красотата на провинцията – от ветровитите мочурища, до пасищата, като простотата на живота там се противопоставя на суматохата на градовете. Част от творбите на Антъни са публикувани като репродукции в ограничени тиражи, а редица ценители имат щастието да ги притежават. За радост от “Gibsons” са превърнали част от тях в пъзели. От 2013 г. художникът се премества в Калифорния, като рисува и води on-line курсове по акварел.
Брой части 636
Размер 69 x 32 cm

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha