Играчка Камионче за боклук на Фред

  • Код на продукта: 01018Z
  • Производител: WOW
  • Наличност: В наличност
  • 79.90 лв.

Кратко описание:

С интерактивната играчка „Камиончето за боклук на Фред“ ще покажете на малчуганите как се рециклира боклука. Фред и неговата помощница обикалят града по цял ден за да съберат боклука и да го рециклират. Шареното камионче разполага с три контейнера за сортиране на боклука – стъкло, пластмаса и градин..

С интерактивната играчка „Камиончето за боклук на Фред“ ще покажете на малчуганите как се рециклира боклука. Фред и неговата помощница обикалят града по цял ден за да съберат боклука и да го рециклират. Шареното камионче разполага с три контейнера за сортиране на боклука – стъкло, пластмаса и градински отпадъци. Оставете малчуганите да сортират боклука по контейнерите в предната и задната част на камиончето. Като издърпате лостовете на камиончето, ще изпратите контейнерите за рециклиране в „трошачката“ за да се сортира боклука. След това раздробяващия се трошач ще започне да се върти. Натиснете Фред за да се запъти към следващата си спирка, където отново ще събере боклука.


ВСИЧКИ ИГРАЧКИ НА WOW ИМАТ 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!

Камиончето разполага със странична врата, която се отваря, за да може да се изпразни. Отваряйки вратата, контейнерите ще изпаднат и ще можете да ги наредите отново по местата си, за да започне отново събирането на боклука. Така и ще започне новия ден за забавното рециклиране на боклука с Камиончето на Фред.

Описание:

Детска играчка камионче за боклук, която има реалистични звуци на двигателя, както и преден и заден сортировач за боклук, които се сгъват.

Камиончето разполага с въртяща се трошачка за отпадъци, както и отваряща се врата, която изхвърля контейнерите за боклук.

Камиончето има две фигурки, които може да се сменят и тематични контейнери за рециклиране.

Допълнителна информация:


- Играчката е подходяща за деца между година и половина и пет годишна възраст


- Комплекта включва - един брой камион за рециклиране, две фигурки (Фред и неговата помощница) и три контейнера за боклук (стъкло, пластмаса и градински отпадъци).


- Размери на опаковката: дължина – 440 мм, височина – 247 мм, ширина – 185 мм


- Използването на играчката „Камиончето за боклук на Фред“ насърчава развитието на фините моторни умения у децата, а именно – движения с китката, ръката и пръстчетата.


- Играчката е лесна за почистване, също така позволява да бъде измита дори и в съдомиялна машина, без това да навреди на частите й


- Всички играчки на английската компания Wow Toys са с интерактивни функции и не са необходими батерии за работата им


- Играчката „Камиончето за боклук на Фред“ стимулира въображението на децата ви и креативност към ролеви игри


- Продуктите на Wow Toys не съдържат ПВЦ, токсични бои, Бисфенол А (BPA) и малки и дребни частици, което ги прави подходящи и за малки деца на възраст над година и половина.

Възраст 1-2 години, 3-4 години
Материал Пластмаса
Подходящи за подарък на Момчета
Цвят Многоцветен

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha
Може да харесате още
Дървено камионче - сортер с животни - зелен
Камионче сортер за дърпане и игра пълно с животни. Всички деца обичат да играят и да се забавляват, ..
31.90 лв.