За анимационния сериал

Пес Патрул (от англ. Paw Patrol) е канадско анимационно серийно филмче, което се излъчва по Никелодеон. Сериалът се спира на историята на момче на име Райдър, което предвожда глутница от 7 спасителни кучета под наименованието „Пес Патрул“. Те работят заедно по мисии с цел предпазване на населението в Приключенския залив. Всяко куче има своите уникални способности, базирани на реални професии като пожарникар или полицай. Всички те пребивават в къщички за кучета, които се превръщат в превозни средства, когато е необходимо.

 

Героите в Пес Патрул

Райдър е 10-годишно момче, което дава мисиите и инструкциите на 7-те кутрета.

Маршал Далматинеца е кучето пожарникар и медик. Неговото средство за предвижване е пожарна, която може да се превръща и в линейка.

Чейс Немската овчарка е полицейско куче, което води екипа на Пес Патрул. Той е най-зрялото от всички кутрета.

Ръбъл Английски булдог служи като строително куче. Неговото превозно средство е булдозер. Той често е този, който разсмива останалите, правейки шеги за любовта му към храненето.

Роки е от смесена порода. Неговата работа е да пази чистота и да рециклира.

Зума Лабрадора е воден спасител. Той се придвижва благодарение на своята лодка, която може да се превърне в подводница.

Скай е Кокер Шпаньол. Тя е единственото момиче в екипа, но въпреки това служи като авиатор, затова и има свой собствен хеликоптер.

Героите обожават да гледат за звездното куче Аполо, но са готови винаги да помогнат. Всяко куче си има и мото.

Чейс поема с чест.

Рабъл няма равен.

На Скай задача и дай.

Изненадайте детето си с нашите брандирани продукти Пес Патрул

Тези храбри кутрета пазят града и неговите жители, показвайки на малките зрителите различните добродетели. Те учат децата как да решават проблеми и как се заема гражданска позиция от ранна възраст. Ние от БЕБЧО сме приготвили всичко необходимо за училище, за плажа, превозни средства и други детски играчки, брандирани с „Пес Патрул“..